Zafer Yıldız milletvekili adaylığı için istifa etti

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde CHP'den milletvekili adayı olmak için bu görevinden ve Belediye Meclis üyeliğinden istifa etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 15:39
https://www.bursaport.com

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerinde milletvekili adayı olmak isteyenler görevlerinden istifalarını vermeye başladı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız, CHP'den milletvekili adayı olmak için bu görevinden ve Belediye Meclis üyeliğinden istifa etti.

Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Zafer Yıldız, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"Altı ok'un değerlerine inandık, Ata’mızın emanetini layıkıyla geleceğe taşıyabilmek için taşın altına elimizi de, yüreğimizi de koyduk" diyen Yıldız, şunları kaydetti:

"2003 yılından bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Bursa örgütünde, ilçe ve il yönetimi, il başkanlığı, Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği, Nilüfer Belediye Meclis üyeliği ve Nilüfer Belediye Başkan yardımcılığı gibi onur duyduğum görevlerin ardından, şimdi yeni bir adım atma zamanı. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde milletin vekili olmaya adayım. Bu nedenle Nilüfer Belediye Başkan Yardımcılığı ve Meclis üyeliğinden istifa ediyorum.

Görevim süresince bana destek olan herkese, bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Nilüfer’i emin ellerde bırakarak, sadece Nilüfer’in değil bütün Bursa’nın sorunlarının takipçisi olmak için, daha da önemlisi Ata’mıza duyduğum vefa borcu için, memleket sevdası için, geleceğe duyduğum sorumluluk nedeniyle yeni bir yola çıkıyorum.

Yolumuz; en karanlık zamanlarda bile, nasıl ve ne zaman geleceğini bilmese de “güzel günlere inananların” yoludur. 

Yolumuz; bu ülkede “bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine” yaşama hasreti çekenlerin yoludur.

En karanlık zamanların, güneşin doğuşuna en yakın zamanlar olduğunu biliyoruz.

Şimdi kolları sıvayıp yeniden başlama vakti.

O güneş yeniden doğana dek yorulmadan, bıkmadan, dayanışmanın, kardeşçe yaşamanın en yüce değer olduğunu unutmadan...

Çalışacağız, çok çalışacağız ve güzel günler göreceğiz, güneşli güzel günler..."