Meral Akşener bugün Mustafakemalpaşa'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisince düzenlenecek mitinge katılmak üzere bugün Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine gelecek.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Millet İttifakı'nın mitingine katılarak İYİ Parti'den Belediye Başkan Adayı olan Şükrü Erdem için destek isteyecek.

Balıkesir'de dün Millet İttifakı'nın İYİ Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok'un projeleri ile bazı adayların tanıtıldığı toplantıya katılan Meral Akşener, "Bizi bir çukura itmeye çalışıyorlar. Oraya düşmeyeceğiz. Yumak atarlar ya, kediler o yumağa takılırlar. O yumağa takılınmayacak" dedi.

Ziyaretleri sırasında Bursa Kız Öğretmen Okulu'nda sınıf arkadaşı olan Esma İbrahim Ermişler ile karşılaşan Akşener, sınıf arkadaşı ile kahve içip sohbet etti. CHP ve İYİ Parti il başkanlıklarını ziyaret eden Akşener, Balıkesir'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ortak bir miting yapacaklarını duyurdu.

Akşener, CHP Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret etti

Her gittikleri yerde 24 Haziran Seçimlerinde 11 milyon oy almış Cumhuriyet Halk Partisi, 5 milyon oy almış İYİ Parti, Demokrat Parti ve Saadet Partisi ile birlikte 17 milyon küsur oy almış bir ittifakın seçmenine edilen hakaretlerle ilgili vatandaşların tepkileriyle karşılaştıklarını söyledi. Akşener, "Bizi bir çukura itmeye çalışıyorlar. Oraya düşmeyeceğiz. Yumak atarlar ya, kediler o yumağa takılırlar. O yumağa takılınmayacak. Biz ekonomi konuşacağız, esnaf yanıyor. Biz ekonomi konuşacağız, tencere kaynamıyor. Biz ekonomi konuşacağız, köylü bitmiş durumda. Biz ekonomi konuşacağız, gençler işsiz. Biz ekonomi konuşacağız ve belediye başkan adaylarımız inşallah belediye başkanlarımız olacaksınız. Belediye başkanlarımız israf yapmayacaklarını söyleyecekler. Projelerini yarıştıracaklar" dedi.

Akşener, Bursa Kız Öğretmen Okulu'ndan arkadaşı Esma Ermişler'i ziyaret etti

Bugün öğleden sonra Mustafakemalpaş'ya gelecek olan İYİ Parti lideri Akşener, Adnan Menderes Meydanı'nda Millet İttifakı'nın seçim mitingine katılacak.