'Gri pasaport skandalı' önergesi AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedildi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, belediyelerin gri pasaport vererek yurt dışına gidilmesine ilişkin araştırma teklifinin AKP ve MHP'li vekillerin oylarıyla reddedildiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP'nin Meclis'e taşıdığı yurt dışına gönderilen ve geri dönmedikleri ortaya çıkan olayın araştırılmasına yönelik teklifin AKP ve MHP oylarıyla reddedildiğini duyurdu. 

Ağbaba, "AKP sayesinde dünya ilk kez yeni bir insan kaçırma yöntemiyle tanıştı! Belediye eliyle devletin resmi GRİ pasaportu kullanılarak yol masrafı, vize ücreti olmadan Almanya'ya insan kaçırdılar. Türkiye'yi her alanda itibarsızlaştıranlar, pasaportumuzu da itibarsızlaştırıldı." ifadelerini kullandı.

AKP sayesinde dünya ilk kez yeni bir insan kaçırma yöntemiyle tanıştı! Belediye eliyle devletin resmi GRİ pasaportu kullanılarak yol masrafı, vize ücreti olmadan Almanya'ya insan kaçırdılar. Türkiye'yi her alanda itibarsızlaştıranlar, pasaportumuzu da itibarsızlaştırıldı. ++ pic.twitter.com/aSpuxNylYM

-- Veli AĞBABA (@veliagbaba) April 21, 2021