Akyıldız'ın yazdığı 'sosyal medya çakalları' kim?

Bursa'da Meydan Gazetesi'nin sahibi ve yazarı Ercan Akyıldız, "Sosyal medya çakalları" başlığıyla yazdığı yazıda son dönemde sosyal medya üzerinden belediyelere yönelik karalama kampanyası yapanlar olduğunu, bu kişilerin maddi menfaatleri uğruna Ak Partili'ymiş gibi davrandıklarını ileri sürdü.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Bursa'da Meydan Gazetesi'nin sahibi ve yazarı Ercan Akyıldız, son dönemde sosyal medya üzerinden belediyelere yönelik karalama kampanyası yapıldığını, bu karalamalardaki amacın Ak Partili gibi davranarak iktidar olanaklarından yararlanmak olduğunu ileri sürdü. Akyıldız, "Sosyal medya çakalları" başlığıyla kaleme aldığı yazıda bu kişileri fesat cephesinde "namert" ve "ahlaksız" olmakla suçladı.

"Bakın son dönemde karşılarında muhalefet bulunmayan iktidar partisine yakın olduğunu düşündüğümüz, bazı zat-ı muhteremler yerel seçimler öncesi, parti içi muhalefete yönelmiş durumda" diyen Akyıldız, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'ye karşı, doğrudan yıpratamayacaklarını bilen zihniyet yakın çalışma arkadaşları üzerinden bunu yapmaya çalışıyorlar. Başarılı olamazlar ama öyle bir pazarlama stratejisi uyguluyorlar ki, dikkatleri çekmek için yalan yanlış ifadeler kullanıp, merak uyandırmak amacıyla fragmanları sosyal medya üzerinden dağıtıp, ahlaki çöküntüye zemin hazırlıyorlar." ifadelerini kullandı.

Meydan Gazetesi yazarı Ercan Akyıldız

Ercan Akyıldız, birkaç gün önce kaleme aldığı "Deccallığa soyunanlara iki çift lafım" olacak başlıklı yazısında da aynı kişileri, "Deccallığa soyunan dedikoducular" olarak nitelendirmiş ve "Dedikoduyu da inancı zayıf olan veya münafıklar çıkarır" diye yazmıştı. ERCAN AKYILDIZ'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN