Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin yeni başkanı belli oldu

Nilüfer Kent Konseyi'nde 8. Dönem Kadın Meclisi Başkanlığına Serpil Turhan Altun seçildi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin 8. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Nilüfer'deki Plaza 16'da Divan Başkanlığını Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer'in yaptığı Genel Kurulda Serpil Turhan Altun Kadın Meclisi'nin yeni başkanı seçildi.

Tek listeyle yapılan ve 64 oyun kullanıldığı seçimlerde Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu:,

Asil: Nilgün Alpak, Mine Özen, Hediye Çelik, Dilek Mercan, Tülin Geçer. Yedekler: Dilek Aydeniz Bay, Esin Karabulut, Müberra Özdemir, Müjgan Daver, Nazlı Ünalan.

Seçim sonunda bir teşekkür konuşması yapan Sepil Turhan Altun, dünya değişecek ve güzelleşecekse bunu kadınların başaracağına olan inancıyla yola çıktığını belirterek, şunları söyledi:

"Yola çıkar çıkmaz benim gibi düşünen kadınları yanıbaşımda bulduğum ve bu cesaretle Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi 8. Dönem Başkanlığına aday olduğum seçim neticesinde, beni başkanlığa, ekip arkadaşlarımı yürütmeye layık gören tüm güzel yürekli kadınlara çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yolculuğumuzda tüm kız kardeşlerimin kıymetli desteklerini bekliyor, bayrağı devraldığımız önceki dönem başkanımız Nergis Döner ve yürütme ekibine emekleri için çok teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum."