Üç çocuk babası halı sahada kalbine yenildi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde halı sahada arkadaşları ile futbol oynarken rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Sinan Kurtoğlu (35) doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sinan Kurtoğlu’nun ölümü ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. 

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2025 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2025 20:54

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam Orhangazi’deki bir halı saha tesisinde meydana geldi. Orhangazi’de bir fabrikada işçi olarak çalışan Sinan Kurtoğlu halı sahada futbol oynadığı esnada aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Sinan Kurtoğlu ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kurtoğlu burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen Sinan Kurdoğlu bugün ikindi vakti Gazi Orhanbey Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.