
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerince Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde terör operasyonu düzenlendi.
Yalova’da üç polis memurunun şehit edilmesi, çok sayıda polis ve bekçinin yaralanmasının ardından ülke genelinde terör ve asayiş operasyonlarının kapsamı genişletildi. Bu çerçevede Bursa’da da güvenlik güçlerinin çalışmaları sürüyor.
İçişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen operasyonlar kapsamında Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Polisleri tarafından kent merkezinde bir operasyon gerçekleştirildi.
Bursalı gazeteci Ömer Küçükkaya’nın sosyal medya hesabında paylaştığı bilgilere göre, operasyonun içeriği gizli tutulurken bölgede çok sayıda Özel Harekat Polis ekibi konuşlandırıldı. Operasyon hakkında yetkili birimlerden henüz bilgi paylaşılmadı.