Karadeniz Sahil Yolu'nda trafik çilesi

Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde etkili olan sağanak yağış, Karadeniz Sahil Yolu'nda Ordu ve Fatsa bölgelerinde trafiği durma noktasına getirdi. Yol çalışmaları ve şerit daralmaları da araç yığılmalarını artırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2026 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2026 15:56
https://www.bursaport.com

PELİN AKDEMİR / BURSAPORT

Kurban Bayramı'nın üçüncü gününde dönüş trafiği başladı. Tüm Türkiye’yi esir alan yağış nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nda Ordu'dan itibaren yoğun araç trafiği oluştu. Sağanak yağışla beraber sürücüler adım adım ilerliyor.

Şiddetli yağan yağmur sürücülere zor anlar yaşatırken trafiği de durma noktasına getirdi. Zor anlar yaşayan araç sürücüsü Özcan Morkan, "Artvin'den Bursa'ya yolculuk yapıyoruz. Yol boyu yağmurla geldik. Giresun - Ordu bölgesinde trafik durma noktasına geldi. Özellikle Fatsa'daki şiddetli yağmur ciddi kazalara sebebiyet verecek seviyedeydi. Fatsa'dan geçişte trafik kitlendi, buna yetkililerin bir çözüm bulmasını rica ediyoruz. Bunu her sene, her tatil dönüşünde yaşıyoruz" diye konuştu.

Yol çalışmaları ve trafik kontrolü noktalarında şeridin daraltılması araç yığılmalarına neden oldu.