
İstanbul Artvin Ardanuçlular Derneği’nin Olağan Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel kurulda, mevcut başkan Erdinç Aslan ile Artvinliler Hizmet Vakfı Başkan Vekili Pınar Ersoy’un listeleri yarıştı.
Kongrede Erdinç Aslan güven tazeledi. Yapılan oylama sonucunda Aslan’ın listesi seçimi kazandı ve yeniden başkanlığa seçildi.
Seçim sonrası kısa bir açıklama yapan Erdinç Aslan, “Kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri bu göreve layık gören üyelerimize ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize şahsım ve kurul arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yeni dönemde İstanbul Artvin Ardanuçlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı olarak yeniden seçilen Erdinç Aslan’ın başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Sedat Yalçın, Yakup Çıralar, Türkan Özçelik, Aytaç Sancar, Melahat Toptaş, Umut Demir, Kadir Özkan, Volkan Çelik, Halis Kılıç, Osman Taştan, Yakup Kaya, Ilgın Kavaz, Nermin Yalçın, Ayhan Karaca, Bahadır Günaldı, Mustafa Temel ve Osman Bozkurt.
Denetim Kurulu ise Tülay Kaya, Adnan Ural, Cem Yalçın, Gökalp Altun, Coşkun Oral ve İsmail Yazıcı’dan oluştu.