
Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Yıldırım Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen 8. Hamsi ve Kültür Festivali'nde 1 ton hamsi ücretsiz dağıtıldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivale Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Bursa Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan da katıldı. 1 ton hamsi dağıtılan festivalde yoğun katılım nedeniyle izdiham oluştu. Uzun kuyrukta bekledikten sonra balık ekmeğini alan vatandaşlar festival alanını gezerek keyifli vakit geçirdiler.
1 ton hamsinin dağıtıldığını söyleyen, Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyesi, ‘’Festivalimiz 3 gündür devam ediyor. Bugün hamsi dağıtımımız var. Yarın akşama kadar yöresel ürün satışları olacak sanatçılarımız da halk müziği konserleri verecek.
4 bin 500 kişiye 2 bin ekmek ile balık dağıtımının ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan fotoğraf çektirerek horon oynadılar.