Bursalı lise öğrencisi Türkiye birincisi oldu

Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi İkbal Nur Taşdelen, "Türkiye'nin Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Milli İrade Zaferi" konulu Liseler Arası Deneme, Hikâye ve Şiir Yazma Yarışması'nda Türkiye birincisi oldu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

"Türkiye'nin Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Milli İrade Zaferi" konulu Liseler Arası Deneme, Hikâye ve Şiir Yazma Yarışması'nın ödül töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi İkbal Nur Taşdelen yarışmada Türkiye birincisi oldu.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinde törenden fotoğraflarla birlikte şu bilgilere yer verildi:

"Cumhurbaşkanımızın himayelerinde 'Türkiye´nin Darbeler Tarihi ve 15 Temmuz Milli İrade Zaferi' konulu Liseler Arası Deneme, Hikâye ve Şiir Yazma Yarışması'nın ödül töreni Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

Türkiye genelinde 6 bin öğrencinin katıldığı 'Liseliler Destanı Yazıyor' adlı yarışmada hikaye dalında Türkiye birincisi olan Bursa İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi İkbal Nur Taşdelen birincilik ödülünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alarak Bursa'yı gururlandırmıştır. Başta danışman öğretmeni Esma Yiğit olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimizi, öğrencimizin ailesini ve öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."

İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İkbal Nur Taşdelen'e 15 bin lira birincilik ödülü verildi