Hapisten bavulla adam kaçırma!

Meksika'da 20 yıl hapse mahkum edilen adam, karısının getirdiği tekerlekli bavulun içinde hapisten kaçmaya çalışırken yakalandı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Meksika'nın Quintana Roo eyaletindeki Chetumal Hapishanesinde kocasını siyah bir bavulla ziyarete gelen Maria del Mar Arjona'yı tedirgin davranışları yakalattı.

Çalışanlara bavulu, kocasının kirli çamaşırlarını almak için getirdiğini söyleyen 19 yaşındaki Arjona, hapishaneden çıkarken bavulunun fazla ağır olmasından dolayı gardiyanlar tarafından durduruldu.

Arjona'nın bavulu açıldığında, gardiyanlar bavulun içinde cenin pozisyonunda saklanan kocası Tijerine'yi buldular. Hükmünün 4. senesindeki Tijerine'nin bundan sonra evlilik görüşme hakkının kaldırıldığı, karısı Arjona'nın da tutuklandığı ve suçlamaların gözden geçirildiği yetkililer tarafından medyayla paylaşıldı.

ntvmsnbc.com