Osmangazi'de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi'nde, 17 Temmuz - 16 Ağustos tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacak

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Osmangazi İlçesi Başaran ve Yeşilova Mahallesi ile Ender ve Badem caddeleri ve civarında 17 Temmuz Perşembe günü (YARIN) ile 16 Ağustos Cumartesi tarihlerinde 08.00 ile 17.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.