Nilüfer kalite yolculuğunda mükemmele ulaşıyor

Nilüfer Belediyesi'nin EFQM tarafından verilen "Mükemmellik Modeli"nde ödül için gün sayıyor. Kurumlaşma konusunda üst seviyeye ulaşan kuruluşlara verilen ödül, uzun araştırmalar sonucunda karara bağlanıyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursaport.com

Bugüne kadar tüm yükümlüklerini yerine getiren Nilüfer Belediyesi gelecek hafta son kez saha ziyareti geçirecek. Nilüfer Belediyesi takdir edilmesi halinde; dünyada ilk kez bir yerel yönetim bu ödüle layık görülecek. Ayrıca Türkiye'nin de büyük başarısı sayılacak.

Nilüfer Belediyesi geçen yıl da aynı ödül için finalist olmuştu. Nilüfer Belediyesi süreç içinde; 2003 yılında "Ulusal Kalite Ödülü-Mükemmellikte Yetkinlik", 2006 yılında "Ulusal Kalite Ödülü-Başarı Ödülü", 2008 ve 2012 yıllarında "Avrupa Kalite Ödülü-Finalistlik" ödüllerine layık görülmüştü.

Kritik süreç öncesinde Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey, Nikah Evi'nde belediye personeliyle bir araya geldi.

Ödülün Türkiye için önemine dikkat çeken Bozbey, başarının Nilüfer Belediyesi çalışanlarına ait olduğunu belirtti. Ödülün bir mükafat olduğunu söyleyen Bozbey, geri bildirim raporunun daha fazla önem taşıdığını kaydetti. Bozbey, 2000 yılından bu yana kurumsallaşma konusunda sürdürülebilir bir gelişme kaydettiklerini belirtti. Mükemmellik ödülü yolculuğunda büyük mesafe aldıklarını belirten Bozbey, bunda tüm paydaşların önemli rol oynadığını vurguladı.

Başkan Bozbey, başarıya bütün çalışanların heyecan verici düşünce ve uygulamaları, sınırları zorlayıcı fedakarlıklarıyla ulaşıldığını söyledi.

Bozbey EFQM Mükemmellik Ödülü'nün hem Nilüfer, hem Bursa hem de Türkiye için iz bırakacak başarı olacağını belirtti.

Bozbey, personeli alkışlayarak başladığı konuşmasını yine alkışlayarak bitirdi.