
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentin yoğun bölgelerinden biri olan Kemerçeşme Mahallesi'ne soluk aldıracak dinlence parkı ve meydan düzenlemesi için yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Kemerçeşme Camii'nin bitişiğinde Filiz Sokak'taki dinlence parkı ve meydan düzenlemesinde bir ay önce başlayan çalışmalar hızla devam ediyor. Park alanında incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, kamulaştırma sürecinin ardından çalışmalara hızla başlanan meydan düzenlemesini bu ay sonunda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.
Yaklaşık 500 metrekarelik alanda zemin kaplama çalışmalarının devam ettiğini belirten Dündar, süs havuzu, oturma grupları ve yürüyüş yollarından oluşan meydan ve dinlence parkının bölge için önemine dikkati çekti.
Özellikle kalabalık mahallelerde meydan ihtiyacının arttığını söyleyen Dündar "Birçok mahallede olduğu gibi Kemerçeşme sakinlerine de önemli bir yaşam alanı kazandırıyoruz. Amacımız mahallelerimizi modern ve çağdaş standartlarda sosyal donatı alanları oluşturmak" dedi.