BUSKİ'de 2 görevden alma ve 2 yeni atama

BUSKİ Görükle Şube Müdürü Fatih Keskinoğlu'nun yerine Furkan Şemşek getirildi, Özel kalemde görevli Selçuk Güzeller de görevden alındı. Ayrıca Genel Müdür M. Ercihan Subaşıoğlu'nun emekliliği sonrası Mesut Boz'un vekalet edeceği ileri sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2026 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2026 11:30
https://www.bursaport.com

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşlarında görev değişimleri sürüyor. Büyükşehir’in halen tutuklu bulunan eski Başkanı Mustafa Bozbey döneminde BUSKİ Genel Müdürlüğü’nde göreve başlayan Görükle Şube Müdürü Fatih Keskinoğlu görevden alındı. Keskinoğlu kurumda düz mühendis kadrosuna çekildi. Keskinoğlu’nun yerine ise Görükle Şube Müdürü olarak Furkan Şemşek getirildi.

Kurumda önceki yönetim döneminde istisnai kadro ile Özel Kalem Müdürlüğü’nde göreve getirilen Selçuk Güzeller'e de görevden el çektirildi. Güzeller BUSKİ’nin Batı Arıtma Tesisi’ne düz memur olarak görevlendirildi.

Bu arada BUSKİ Genel Müdürü Mehmet Ercihan Subaşıoğlu’nun Ekim ayında yaş haddinden emekliye ayrılacağı, erken izne çıkarılarak, yerine yeni bir atama yapılana dek Genel Müdür Yardımcılarından Mesut Boz’un vekâlet edeceği de dillendiriliyor.