SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ Parti'ye operasyon

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2020 22:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.10.2020 22:06

Yandaş medya, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı ile ilgili FETÖ iddialarını 'mal bulmuş mağribi gibi' ballandıra ballandıra işliyor.

İyi de be kardeşim, Ak Parti'nin her tarafından FETÖ akıyor. Hem de iddia değil, hakikat. 

Ak Parti FETÖ ilişkisine birkaç örnek

- Bülent Arınç FETÖ lideri ile sık sık görüştüğünü saklamıyor bile. Damadı gözaltındaydı, tutuklandı. Şimdi muhtemelen serbesttir. Kendisi de Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu Üyesi.

- Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli'nin ağabeyi FETÖ'den hala tutuklu.

- Sayın Erdoğan'ın büyükelçi olarak atadığı Şaban Dişli'nin kardeşi General Mehmet Dişli, hem de FETÖ'cü darbe girişiminden tutuklu.

Elbette her şahıs kendinden sorumludur. Suçun şahsiliği esastır. Bu yüzden ben yukarıda bahsettiğim kişileri yakınlarından ötürü suçlamıyorum. İyi de siz Enver Altaylı'nın yeğeni diye, Buğra Kavuncu'yu neden suçlamaya çalışıyorsunuz?

- Sayın Erdoğan'ın bizzat kendisi FETÖ konusunda, "Allah bizi affetsin" demedi mi? Yani bu işte günahımız, sorumluluğumuz hatta suçumuz var demek değil mi bu ifade?

- Bir yığın Ak Parti'li eskin bakan, milletvekili ve belediye başkanı FETÖ'ye övgüler yağdırmış, Gülen'in ziyaretine gitmiş, kurumlarına yardımda bulunmuş, destek olmuştur. 

Hani bir söz var ya, dinime sövenin imanı olsa.

Özdağ bu operasyonun parçası mı?

Hal böyleyken, nereye hizmet ettiği belli olmayan Ümit Özdağ'ın sözleri üzerinden kopartılan fırtına, acizliğin, zavallılığın, ortalama aklın altındakileri kandırma ve aldatmanın ifadesidir.

Özdağ'ın, İYİ Parti'ye yapılan operasyonun bir parçası olduğu ihtimalini şu iki husus güçlendiriyor:

Birincisi İYİ Parti Kongresinde GİK üyeliğine aday olmuyor. Sanki bu açıklamaya hazırlanıyor gibi. Bence ihraç edilmeyi de göze almış. Belki de operasyon gereği, zarar vererek gitmek istiyor. 

İkincisi Meral Hanımın MİT ve Askeri İstihbarat ile görüşüp, "İstandul İl Başkanımızla ilgili bir FETÖ bağlantısı var mıdır" sorusuna, "yoktur" cevabı üzerine; Özdağ, "devlet her zaman doğruyu söylemez" diyor. Özdağ, istihbarat kurumlarının bu özelliğini nereden biliyor? Yoksa kendisi bizzat içeriden birisi midir?

Esasen Özdağ'ın Bahçeli ile aynı meşrepten olduğunu sağır sultan biliyor.

Öte yandan operasyonun bir ayağında da yandaş medyanın olduğu Ahmet Hakan'ın tutumundan belli. O da bir hafta önce Özdağ'la görüştüğü halde program konuğunu ve konuyu saklıyor. 

Yukarıda bahsettiğim Ak Parti FETÖ ilişkilerine rağmen, Enver Altaylı, Ruzi Nazar üzerinden İYİ Parti İstanbul İl Başkanını suçlamak ve buradan İYİ Parti'yi yıpratmaya çalışmak beyhude bir çabadır. 

Toplum, seçmen bu operasyonu satın almadı

Toplum, seçmen bu operasyonu satın almadı, yani yutmadı. Aksine İYİ Parti prim yapmaya, puanını yükseltmeye devam ediyor.  

İktidar gücünü kaybettiklerinde, iktidardayken girdikleri kirli ilişkiler ve işledikleri anayasal ve yasal suçlar nedeni ile kendilerini nelerin beklediğini bilenler, bu gücü kaybetmemek için her şeyi yapabilir, her şeyi göze alabilirler. İstanbul seçimlerinde bunu gördük.

Ama İstanbul seçimlerinde bir şeyi daha gördük; güneş balçıkla sıvanmıyor, yalancının mumu yatsıdan sonra sönüyor ve bal tutup parmak yalayanların da mutlaka sonu geliyor. 

Birilerinin bir hesabı varsa, Allah'ın da bir hesabı var.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.