SON DAKİKA
Hava Durumu

Takım: 3 Taklavat: 0

Yazının Giriş Tarihi: 21.01.2018 17:58
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 17:58

Takım taklavat...

Bir tarafta takım, diğer tarafta ev sahibi taklavat...

Düzenli, tertipli, planlı programlı ve işlevsel olana takım denir.

Dağınık, yığın ve toplama olana, takımın yanında bulunan ama takımın sadece parçalarından ibaret olana da taklavat...

Ligin haklı lideri olan Başakşehir işte bu TAKIM tanımına uyuyor. Ev sahibi TAKLAVAT tanımına cuk oturan Bursaspor. Sözümona zorlu deplasmandan güle oynaya net bir galibiyet elde etti konuk takım.

Bu satırları, 58. Dakikada skor 2-0 olduktan sonra yazdım. Fakat ilk yarıda, Bursaspor dinamosu Batalla sakatlanıp Trabzon'dan kovulup Bursa'ya postalanan Yusuf Erdoğan'a yerini bırakınca, "Eyvah Batalla sakatlanıp çıktı, takım 1-0 geride, bu maçın sonu gelir mi, gelirse nasıl gelir, ne olur, düşünmek istemiyorum!" dedim ve o sırada dakikalar 42'yi gösteriyordu.

Çok da başka bir şey yazmaya gerek yok. Sezon başından bu yana Bursaspor'da Le Guen'den masallar dinliyor bu kent. Ali Ay yönetiminin yöneticilikten anlamadığı artık aşikâr oldu. Kupadan elenmiş, vasatı geçemeyen bir takımdan, ah özür dilerim taklavattan bi cacık, değil cacık, ekşimiş ayran bile olmayacağı anlaşıldı. Yazık transfer edilen onca posası çıkmış heyecansız, amaçsız, ruhsuz yabancıya verilen milyonlarca dolara, yazık bu taraftara ki, bir ihtimal, liderden belki bir puan çıkarır umuduyla Timsah Arena'yı doldurdular.

Bunca yabancı olmadan, sadece kendi yetiştirdiğin oyuncularla da bu sonucu alamaz mıydık? Sadece yerli oyuncularla sezona başlasaydık bu takımlara karşı kaç yerdik, üç gol, beş gol?

Ha bu arada, bu maçta ilk 11'de oynatmayacaksan Moussa Sow'u ne diye aldın arkadaş, niye, niye, niye?

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.