SON DAKİKA
Hava Durumu

Şeytanın oğlu işbaşında!

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2015 10:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 10:54

Öyleyse okumaya başlayın, bakın bakalım kimmiş bu şeytanın yer yüzündeki veliahtı ve ne dolaplar çeviriyormuş!

guncelmeydan.com/ adlı portal, Alman haftalık iş dergisi WirtschaftsWoche'de çıkan bir makaleye dayanarak, Amerikalı milyarder yatırımcı George Soros'un Yunanistan'ın ikinci popüler partisi SYRIZA'ya parasal destek sağladığını iddia etti.

Dergideki yazıya göre Amerikalı sermayedar, SYRIZA koalisyonunun aşırı sol görüşlü lideri Alexis Cipras'ın Amerikan'ın "yerleşik politik güçleri" ile tanıştığı ABD ziyaretinin organizasyonuna yardımcı olduğu, Cipras, bu ziyarette onlardan açık olarak, "tamam, sen yürüt" sözünü aldığı ifade edildi.

ABD'yi ziyaretler, bazı liderlerle önceden özel görüşmeler falan, hiç yabancı gelmedi size değil mi?

Bu işin arkasında gerçekten Soros var mı yok mu, bilemem ama bu köşede iki yıl önce "Erdoğan, Soros'u tanıyor mu?" başlıklı bir yazı kaleme almıştım. George Soros gibi vahşi kapitalizmin acımasız tetikçisinin, gerçekten de bu işlere etki edip etmediğine siz karar verin.

Çünkü, Soros'un temsil ettiği kitle asla kaybetmez, çünkü oynadıkları oyunun kurallarını onlar koyar. Dünya onların ligi, oyun alanı... İstediklerini oyuna alır, istediklerini yedekte bırakır, istediklerini de kadro dışı... Onlar asla kaybetmezler, Sadece büyük bir keyif alarak (orgazm düzeyinde) dünya ile dalga geçerler. Zaten 85'ine gelmiş ve ruhunu şeytana satmış birinin başka ne eğlencesi olabilir ki(!)

Her ne kadar kendisinden 40 yaş küçük yoga hocası Tamiko Bolton ile bir kaç yıl önce evlense de, eminim Soros'un mutluluğuna diyecek yoktur(!)

Şimdi, 28 Haziran 2013'te, Gezi olaylarının hemen akabinde yazdığım "Erdoğan, Soros'u tanıyor mu?" başlıklı yazıyı bir daha anımsayalım ve ona göre olup bitene anlam vermeye çalışalım.

Şimdi aynı Soros'un Yunanistan siyasetini dizayn ettiği anlaşılıyor. Üstte de dedim ya, George Soros'un temsil ettiği kesim asla kaybetmez ve mutlaka kazanacak ata oynarlar ve o atın kazanması için de her şeyi, ama her şeyi yaparlar.

Peki ya üzerine oynadıkları at kazanamaz veya daha sonra kaybetmeye başlarsa ne olur?

Ne olabilir ki? Türkiye ve Yunanistan gibi ülkelerde kaybeden at ya sütçü beygiri olur, ya da ekmek arası sucuk!

Teşbihte hata olmaz...

Şeytanla masaya oturan, sonucuna da katlanmak zorundadır!

twitter.com/inSanatDernegi

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.