SON DAKİKA
Hava Durumu

Pekaka Hitler'ini mi arıyor?

Yazının Giriş Tarihi: 21.08.2012 06:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.08.2012 06:49

Amacı da iyice ayyuka çıktı aslında. Türkleri Kürtlere saldırtmak! Bunun için de her yolu deniyor ve yurdun her tarafını gönül rahatlığı(!) ile kullanıyor. İstanbul, İzmir (Foça) Ankara, Hatay, Adana, Karadeniz, Mersin, Hakkari, Diyarbakır, Şırmak, Siirt, Van...

E geriye ne kaldı?

Artık tek taraflı bir savaş var, saldırıyor ve şimdiye kadar buna karşılık verenler eski hiddetinde değil, sanki!

Hükümet ise anlaşılmaz bir tutumla olanları görmezden geliyor. Durumun ne kadar vahim olduğunu ya idrak edemiyor, ya da öyle davranıyor.

Son G. Antep olayı sonrası AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik'in, hemi de Twitter üzerinden yaptığı , "PKK, sokakta kaos çıkmasını istiyor" şeklindeki açıklamasından bunu anlıyoruz.

Pekaka koas çıkarmayı bırakalı çok oldu, niyeti Türkleri kışkırtıp batıdaki yerleşik ve kök salmış Kürtlere saldırtmak!

Başta Başbakan Erdoğan olmak üzere Hükumet cephesi bu olaylar olduğunda hemen ya medyayı, ya da muhalefeti suçlayarak, konunun abartıldığı yaygarasını koparıyor, yandaş kalemşörler de buna destek oluyor.

Oysa, uzun süredir Pekaka'nın amacı bu yöndeydi. Yani, başta ülkücüler olmak üzere Türkleri kullanarak kurulacak olası Kürdistana zemin hazırlamak.

***

Aslında bu bir Yahudi taktiği....

Bir önceki yazımda Rothschild Ailesi'ni tanıyıp tanımadığınızı sormuştum size. Köşemi takip edenler, Rothschildler hakkındaki yazının içinde yer alan bazı linklerden o ailenin geçmişini ve yaptıklarını da öğrenmiştir.

Çünkü bu aile İsrail devleti kurulmadan önce yaptığı hesaplamalara göre, Avrupa'da çok iyi şartlarda yaşayan ve bir hayli zengin olan Yahudi cemaatinin Filistin'in çorak arazilerinde kurulacak bir İsrail'e gitmeyeceklerini anlamıştır. Avrupa'yı seve seve bırakmayacak olan İsrailoğullarını vaat edilen topraklarda toplamanın tek yolu onları gitmeye zorlamaktan geçmektedir. Bunun için Hitler'i finanse edip başta Almanya olmak üzere tüm Avrupa'daki Yahudilere yapılanları anımsatmama gerek yok!

Olanları tüm dünya biliyor zaten. Bu konu hakkında başka ayrıntılar da var ama meraklısı internetten bulsun okusun.

***

Bizim konumuz Pekaka ve amacı.

Zaten terör örgütünün ilk çıktığında yaptığı eylemlere de baktığımızda asıl niyetinin üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olduğunu anlamamak için insanın ya aptal, ya da kötü niyetli olması gerekiyor.

Pekaka ilk eylemlerinde kime saldırdığını anımsıyor musunuz?

Balık hafızası olanlara anımsatayım hemen: Kürt köyleri ve mezralar...

Masum Kürt vatandaşlarını katletmemiş miydi önce, nineler, dedeler ve günahsız kundaktaki bebeleri katleden kimdi? PKK!

Terör örgütü, döve döve, öldüre öldüre, acı ve gözyaşlarıyla yandaş buldu. Güneydoğu'da ve yurt dışında, ne yazık ki, yapılan tüm siyasi yanlışlıklar, güvenlik zaafları Pekaka'nın ekmeğine yağ sürmüştür. Ve hala da sürmektedir.

***

Bu saatten sonra olacaklar hiç iç açıcı görünmüyor.

Çünkü gemi azıya aldı. Siyasi irade, durumun izlediği rotanın varacağı limanın neresi olduğunu görmekten çok uzak.

Bu topraklarda bir Kürt devleti er ya da geç, bugün ya da yarın, şöyle ya da böyle kurulacak görünüyor. Kürt devleti kurulmasına kurulabilir gari de, o devlete hangi Kürt batıdaki refah bırakıp gidecek, gitmezse onları batı kentlerinden sürecek taşeron kim olacak, asıl yanıt verilmesi gereken soru budur!

Çünkü, Türklerin bu tuzağa düşmeyeceği anlaşıldı. Ülkücüler de (en azından başındakiler) bunun sonucunun hiç de hayra alamet olmadığının farkında! Ya da her hareketin onlara yarayacağının idrakında...

Bakalım Pekaka, Rothschild Ailesi'nin yaptığı gibi kendilerine bu topraklarda bir Hitler bulabilecek mi?

Son söz: Pekaka Gaziantep saldırısını üstlenmediğini belirten bir bildiri yayınlamış. Buna inanabiliriz. Ya da gerçekten saldırıda derin devletin parmağı olabilir. Sonuçta amaç aynı: Sokaktaki Türklerle Kürtleri birbirine saldırtmak. Ve bu durum, nereden bakarsanız bakın en çok terör örgütünün işine yaramaktadır. Ancak, varlığı yok etmeye ve şiddete bağlı bir organizmanın bu açıklamalarına "ne kadar inanıp güvenebiliriz?" sorusu kan ve gözyaşı çığlıkları arasında kulaklarımızda çınlamaya devam ediyor! 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.