SON DAKİKA
Hava Durumu

İşte tam da şimdi "Al, tepe tepe kullan!"

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2017 09:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 09:52

Yıllar önce Bursa'nın köklü gazetelerinden birinde kısa bir süre hariçten gazel okuyordum. (Yazılar yazıyordum) Genellikle sanat ve sinema ağırlıklı yorumlar kaleme alırken özellikle İpek Yolu Film Festivali'nin yok edilmesiyle ilgili bir yazımın başlığına "Al tepe tepe kullan" diye yazınca, o dönem gazetenin yazı işleri müdürü yazımı sert bulup yayınlamamıştı.

Neyse gel zaman git zaman, önce o müdür o gazeteden atıldı, yerine gelen birçok müdür de değişti ve an geldi, seçimle gelmiş Recep Altepe de tek adamın keyfine göre görevden el çektirildi.

Evet, Recep Altepe, Recep Tayyip Erdoğan istedi diye, diğer birkaç belediye başkanı ile birlikte zorla istifa ettirildi.

Sn Recep Altepe yaptığı son açıklamada, "Benim yüzüm ak, alnım açık. Bu konuda rahatım" dedi.

E o zaman biri çıkar ve şöyle sorar: O zaman neden istifa ettin sayın Altepe? Madem temiz ve haklısın, neden direnmedin? Neden korktun da istifa ettin? Bursa'da sana oy veren yüzbinlerce seçmenlerin için bile direnemeyecek kadar ne korkuttu seni, ey Altepe, istifa etmeseydin Erdoğan sana en fazla ne yapabilirdi?

Bunun üzerine Sn Erdoğan'ın "sonucuna katlanırsınız!" diye tehdit etmesi mi ürküttü? Tekrar soruyorum, neden istifa ettin? Erdoğan ne yapabilir size? Zindana mı arttırır, kurşuna mı dizdirir, yağlı kazığa mı oturtur(!) ne yapar? O, (tıpkı sizin gibi) halkın seçtiği cumhurbaşkanı mı yoksa mafya lideri mi? En çok ne yapabilir Sn Erdoğan, yapsa yapsa siyasi kariyerinizi bitirir. Yaşınız gelmiş 60 kusura, bu saatten sonra kaç yıl yaşarsınız ki, peki ya Reis daha kaç yıl yaşar?

Dava dava diyorlar, bu neyin davasıdır, bilen var mı? Bu dava neden hep Recep Tayyip Erdoğan'ın kişisel çıkarlarıyla örtüşüyor? O nedenle özellikle senin, sonuna kadar direnmeni beklerdim Sn Altepe, tabi bu, kaybedecek bir şeyi olmayanlar için geçerlidir, dünya malında gözü olanlar aynı zamanda fena halde korkak olur! Tutsak ve korkaklar her gün, özgür ruhlar bir gün ölür!

İstifa ettin ve gidiyorsun Sn Recep Altepe, peki suçun olmadığını iddia ediyorsun ama Reis senle aynı fikirde olmamalı ki, sizi zorla istifaya mecbur bıraktı...

O zaman vatandaş şöyle düşünmeyecek mi?

"Eğer bu belediye başkanlarını ben seçtiysem neden ben yollayamıyorum. Eğer bu belediye başkanları suç işlediyse yargılanmaları gerekmiyor mu? Ve eğer bu başkanlar suçluysa yaptıkları suçlar, işledikleri günahlar yanlarına kâr mı kalacak? Bunları affetme yetkisi sadece tek bir adamda mı olacak? Bu kararlara, adaletsizliğe Allah razı gelir mi?"

İşte bütün mesele bu!

Nereden bakarsanız bakın, neresinden tutarsanız tutun, ortada bir garabet var ve bu garabeti yaratan sadece tek bir kişi, Allah'ın yarattığı aciz bir kul var!

Bu hukuksuzluğu, adaletsizliği sebebiyet veren, şehirlere ihanet eten, Fetö denen vatan hainine ne istediyse veren, devletin her kademesine sızmalarına göz yuman, zemin hazırlayan, işte o âdemoğlu bütün bu olanlardan sorumludur.

Bunu ben demiyorum kendisi diyor ve bu adamın işlediği suç ve günahlara ortak olanlar, ona oy veren seçmenlerdir...

"Bunların hepsi yalan" diyen parmak kaldırsın!

Yok eğer hepsi gerçekse, sandıkta oy verirken bir daha düşünün, "Ben bu günahlara daha fazla ortak olacak mıyım olmayacak mıyım?"

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.