SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir yalın sempozyumun ardından

Yazının Giriş Tarihi: 20.03.2019 00:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.03.2019 00:40

Kurum olarak açılışımızdan bu yana her yıl düzenlediğimiz Yalın Hastane etkinliğimizin birini daha geride bıraktık.

Üstlendiğimiz misyonumuz gereği toplumumuza hak ettiği en iyi sağlık hizmetini sunmamız için çabalarımızı esirgemiyoruz. Bunun için de yolumuzun yalın sağlıktan geçtiğine yürekten inanıyoruz. İnanıyoruz ki; hasta, çalışan ve yönetici mutsuzluğun ve şikayetlerini çözmenin yolu yalın sağlık. Biz bunu anladık, öğrendik, uyguluyoruz ve bu anlayışla yalın sağlığın çözüm araçlarından yalın araçlar ve yalın metodlarla başta önlenebilir tıbbi hatalar olmak üzere hastanemizdeki gereksiz işler, işlemler, stoklar, hareketler, taşımalar ve beklemeleri gideriyoruz, çalışanlarımızı daha verimli kullanıyoruz. Bu çözümlemeleri yaparken de insan odaklı yani hem hasta hem de çalışanı gözeterek iyileşmeler yapıyoruz ve hasta, çalışan ve yönetim memnuniyetini artırıyoruz.

Yurt dışından ve ülkemizin dört bir yanından katılımcıların olduğu bu etkinlikte gönlümüz isterdi ki, Bursa'daki tüm sağlık çalışanları bu etkinlikdeki iki konfernasın, canlı çalıştayın ve yirmi altı sözlü bildirinin tadını tatsaydı, ceplerine yalın sağlık çözümlerinden birkaç tane alıp, hastanelerine dolayısıyla hastalarına ve çalışanlarına götürebilselerdi.

Belki sesimizi duyuramadık, belki başka bir sebep, bilmiyorum ?

Zaman geç değil, yine de yapabilirler. Yalın sağlık çözümleri ile her zaman onların yanındayız. Yazılarımızla, etkinliklerimizle...

Bir yıl sonra yeni etkinlikte tüm sağlık hizmeti verenlerle buluşmak üzere...

Beraber bilgi paylaşımında bulunalım, toplumumuzun hak ettiği en güzel sağlık hizmetini sunalım, hep birlikte.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.