SON DAKİKA
Hava Durumu

'Adalet Yürüyüşü'nde kalp krizi can aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü'nde kalp krizi geçiren 69 yaşındaki Hasan Tatlı hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Adalet Yürüyüşü'nde kalp krizi can aldı

CHP liderinin Ankara'dan başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'nün 4'üncü gününe katılan ve yürüyüş sırasında kalp krizi geçiren 69 yaşındaki Hasan Tatlı, sevk edildiği Ankara Numune Hastanesi'nde kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, 'Adalet Yürüyüşü'nün 4'üncü gününde, saat 09.20'de yürüyüşe geçti. Yaklaşık 70 dakikalık yürüyüşten sonra saat 10.30 sıralarında, Kahramankazan'ın Kurtboğazı sınırları içerisindeki İğdir Mahallesi yol kavşağında mola verildi

Molada CHP üyesi Hasan Tatlı, arkadaşlarının arasında otururken, fenalaşarak geriye düştü. Olay yerinde bulunan 112 ekibine ait ambulansta ilk müdahalesi yapılan Tatlı, Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yolda ve hastanede birkaç kez kalbi duran 69 yaşındaki Tatlı, acil serviste kalp masajı yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesine alındı; ancak bir süre sonra ambulansla Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi.

CHP Ankara Milletvekilleri Necati Yılmaz ve Murat Emir'le İstanbul Milletvekili Ali Şeker de Tatlı'yı hastanede yalnız bırakmadı. Kayseri nüfusuna kayıtlı olan ve Ankara'da oturan 69 yaşındaki SGK emeklisi Hasan Tatlı, sevk edildiği Ankara Numune Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, bu sabah hayatını kaybetti. (Hürriyet)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.