SON DAKİKA
Hava Durumu

Yolda bulduğu telefonun sahibini buldu

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarından Vedat Nari, yolda bulduğu cep telefonunu sahibine teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2018 22:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2018 22:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yolda bulduğu telefonun sahibini buldu

Osmangazi Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yol süpürme aracı şoförü olarak görev yapan Nari, Yunuseli Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda temizlik yaptığı sırada yol kenarında bir cep telefonu olduğunu fark etti.

Araçtan inerek, cep telefonunu alan ve rehberden telefon sahibinin yakınlarına ulaşan Nari, telefonu yolda bulduğunu ve sahibine teslim etmek istediğini belirtti.

Rehberden ulaştığı kişilerden telefonun 63 yaşındaki Kadir Tokat'a ait olduğunu öğrenen Nari, adresini öğrendiği yaşlı adamın evine kadar giderek, telefonu sahibine teslim etti.

Telefonuna kavuşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Tokat, "Motorla işten evime gelirken cep telefonumu düşürmüşüm. Eve geldiğimde telefonumun olmadığı fark ettim. Evden çıkıp geçtiğim yollara baktım ama telefonumu bulamadım. Artık ümidimi kesmişken zil çaldı ve Vedat Nari kardeşim telefonumu bana teslim etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Böyle duyarlı insanların olması, çok güzel." diye konuştu.

Nari de "İnsanlık gereği yolda bulduğum cep telefonunu sahibine vermek zorundaydım. Cep telefonu değil, büyük miktarda para bile bulsam yine aynı şeyi yapardım." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.