SON DAKİKA
Hava Durumu

'Yoga ile pozitif bir hayat mümkün'

Gündelik yaşam içerisinde en sık yapılan hatalardan birisinin "yanlış nefes alma" olduğuna dikkat çeken yoga eğitmeni Güneş Aras, diyaframı kullanmanın insan sağlığı açısından önemli olduğunu, nefesin burundan alınıp burundan verilmesi gerektiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Yoga ile pozitif bir hayat mümkün'

Meteor İnşaat, Dikencik projesi örnek dairesinde Hasvak Bursa üyeleriyle birlikte Türkiye'nin İlk Uluslararası Çocuk Yogası Eğitmeni Güneş Aras'ı ağırladı.

Keyifli bir sohbet ortamında geçen etkinlikte sağlık ve sağlıklı yaş almanın önemine ilişkin bilgiler veren Güneş Aras, gündelik yaşam içinde en sık yapılan hatalardan birisinin "yanlış nefes alma" olduğuna söyledi.

Nefes konusunda diyaframı kullanmanın insan sağlığı açısından çok önemli olduğunu anlatan Aras, nefesin burundan alınıp burundan verilmesi gerektiğini söyledi.

Yetişkinler için de yoga eğitmenliği yapan Güneş Aras, yoganın insan hayatında bir gereklilik olduğunu, zihni dinlendirmenin, beden ve ruh uyumunu sağlamanın, insanın kendi sınırlarını tanımasının ve tamamen pozitif hayata kavuşmanın yoga ile mümkün olabileceğini söyledi.

Buluşmada, yoga eğitiminde de bulunan Aras, tüm üyelerle birlikte sandalye yogasını uyguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.