SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi'nden kişisel gelişim eğitimi

Yıldırım Belediyesi, 15-20 yaş arası gençlere yönelik düzenleyeceği 'Bağımsız Gençlik Atölyesi'nin 8 haftalık online seminerleriyle, önemli kişisel gelişim konularında bilgiler verecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2020 21:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2020 21:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yıldırım Belediyesi'nden kişisel gelişim eğitimi

Yıldırım'da ilçe sakinlerine yönelik gerçekleştirdiği sosyal içerikli programlarla vatandaşların kişisel gelişimine destek olan Yıldırım Belediyesi, koronavirüs tedbirleri nedeniyle sosyal yaşamda kontrollü uygulamalara geçilmesiyle eğitimlerine online platformlardan devam ediyor.

Özellikle bu süreçte gençlere olan desteğini sürdüren Yıldırım Belediyesi, oluşturduğu 'Bağımsız Gençlik Atölyesi' ile online eğitimler gerçekleştirecek. 15-20 yaş arası gençlerin katılım sağlayabileceği ve 8 haftalık olarak planlanan eğitim seminerlerinde, önemli kişisel gelişim konuları işlenecek. Bu kapsamda 1. hafta Sorumluluk ve Özdenetim, 2. hafta Empati, Saygı ve Sevgi, 3. hafta Sabır, İşbirliği ve Yardımlaşma, 4. hafta Farkındalık, Nezaket ve Cesaret, 5. hafta Söz Vermek, Sözünde Durmak ve Dürüstlük, 6. hafta Adalet ve Eşitlik, 7. hafta Zihin ve Beden ile 8. hafta Olmak ve Sahip Olmak konularında katılımcı gençlere kendilerine geliştirme imkanı sağlanacak.

Yıldırımlı gençler, 31 Aralık'a kadar kayıtların devam ettiği Bağımsız Gençlik Atölyesi eğitimleri hakkında 0224 329 88 55 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecekler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.