SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıl-Mek'e başvurular 5 Eylül'de başlıyor

Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıl-Mek kursları bu yıl da dolu bir dönem geçirmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2011 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2011 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yıl-Mek'e başvurular 5 Eylül'de başlıyor

35 branşta ücretsiz olarak eğitim vermeye hazırlanan Yıl-Mek kurslarına başvuruda bulunmak isteyen kursiyerler, 5-30 Eylül tarihleri arasında, Barış Manço Kültür Merkezi ve Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası'nda başvuruda bulunabilecek.

Kurslar, Erikli, Şirinevler, Yavuzselim, Arabayatağı Samanlı, Vatan, Mollaarap Mahalle Konakları'nın yanı sıra Güllük Hanımlar Lokali, 75. Yıl, Yiğitler, Selçukbey, Bağlaraltı, Siteler, Fidyekızık, Hamamlıkızık, Cumalıkızık, Anadolu, Molla Yegan Kültür Merkezi, Barış Manço Kültür Merkezleri'nde hizmet verecek.

Yıldırımlılar'ı ücretsiz olarak düzenlenen kurslara beklediğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin , ayrıca YIL-MEK sisteminin diğer belediyelerden ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan örnek alındığını söyledi.

Keskin, "Güzel sanatların tüm dallarının yanı sıra meslek gelişimine yönelik branşlarda büyük başarılar elde ettik. Rol-model alınan YIL-MEK projemiz her geçen yıl katlanarak büyüyor. Meslek edinmek isteyen vatandaşlarımıza kapılarımız açık" diye konuştu.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.