SON DAKİKA
Hava Durumu

Yerli ve yabancı 21 bin 500 öğrenci katılacak

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl 18'incisi düzenlenen "Nilüfer 18. Uluslararası Spor Şenlikleri" 20 Nisan Cumartesi günü başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 23:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 23:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yerli ve yabancı 21 bin 500 öğrenci katılacak

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Belediyesi Halkevi'nde düzenlediği basın toplantısında, şenliklerin yaklaşık 21 bin 500 öğrencinin katılımıyla 25 branşta yapılacağını söyledi.

Okul öncesinden liseye kadar farklı gruplardaki öğrencilerin bu yıl da sporun her dalıyla buluşacağını vurgulayan Erdem, "Öğrencilerimiz spor yaparken aynı zamanda sosyalleşecekler ve kaynaşacaklar. Bu şenlikleri gençlerimizin dünya insanı olabilmeleri için farkındalıklarını artıran bir olanak olarak da değerlendiriyorum çünkü her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı ülke ve kentlerden binlerce öğrenci Nilüfer Spor Şenlikleri'nde bir araya gelecekler." dedi.

Erdem, etkinliklere her yıl olduğu gibi bu sene de ilginin yoğun olduğuna dikkati çekti.

Belediye Başkanı Erdem, Afyonkarahisar'ın Dinar ve Adıyaman'ın Tut ilçeleri ile Bulgaristan'ın Ardino, Ukrayna'nın Mykolaiv, Romanya'nın Braila, Polonya'nın Lublin, Bosna Hersek'in Zavidovici ve Macaristan'ın Balatonfüred kentlerinden çok sayıda öğrencinin dostluklarını pekiştirmek ve kaynaşmak için bir araya geleceğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.