SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni İl Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz göreve başladı

Bursa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı'nın istifasının ardından yerine atanan Balıkesir İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, Bursa'da görevi devraldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2020 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2020 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yeni İl Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz göreve başladı

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Konferans Salonunda sağlık müdürlüğü idarecileri ve personelle vedalaşan Uzm. Dr. Halim Ömer Kaşıkcı, görevini Dr. Fevzi Yavuzyılmaz'a devretti.

Kaşıkcı, burada yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 pandemisi ile mücadele için Bursa'da yoğun bir çalışma temposunda hareket ettiklerini söyledi.

Kriz yönetimini bir ekip halinde, birlikte yönetim esasıyla gerçekleştirdiklerini belirten Kaşıkcı, "Dünyanın en değerli varlığı insan. İnsanın en değerli varlığı da şüphesiz ki sağlığıdır. Bursa'ya en iyi, en kaliteli, en etkin sağlık hizmeti vermek için çaba harcadık. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Biz çıtayı yükselttik. Eminim ki Fevzi bey, daha yukarılara taşıyacaktır. Bursa için her şeyin daha iyi olacağı temennisiyle yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Görevi devralan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz da Balıkesir İl Sağlık Müdürü olarak görev yaparken komşu il olan Bursa ile işbirliği içinde olduklarını vurgulayarak, "Bursa, Türkiye'deki dördüncü büyük il, aynı zamanda tarihi bir kent. Bu göreve layık görülmek benim için büyük bir gurur. Bursa'da başarılı olmak çok önemli. Elimizden geleni ortaya koyma ve hizmet etme arzusu içindeyiz. Bu dönemde sağlık çalışanlarımız fedakarca görevlerini yerine getiriyor. Biz de Bursa'daki sağlık ordumuzla birlikte zorlu pandemi sürecini başarıyla atlatacağımıza inanıyorum. Ayrıca hizmetlerinden dolayı Halim Ömer Kaşıkcı'ya teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz kimdir?

1973 yılında Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde doğan Fevzi Yavuzyılmaz, Karadeniz Teknik  Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nde Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği alanında Yüksek Lisans yapan Yavuzyılmaz, Rize, Ankara ve Trabzon'da Acil Servis Hekimi ve Aile Hekimi olarak çalıştı.

Trabzon/Düzköy Devlet Hastanesi Kurucu Başhekimi, Trabzon/Akçaabat Kurucu İlçe Sağlık Müdürü, Trabzon/Ortahisar Kurucu İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulunan Yavuzyılmaz daha sonra Aydın Halk Sağlığı Müdürlüğü ardından sırasıyla Gümüşhane, Aydın ve Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz evli ve bir çocuk babası.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.