SON DAKİKA
Hava Durumu

Yavuzselim'de gözaltıların devamı gelecek...

Bursa Valisi Şahabettin Harput, BDP'nin cezaevlerindeki açlık grevlerini protesto etmek amacıyla düzenlediği yürüyüş sonrası başlayan olaylara yönelik başlatılan soruşturmanın büyük bir hassasiyetle sürdürüldüğünü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2012 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2012 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yavuzselim'de gözaltıların devamı gelecek...

Şahabettin Harput, Güney Kore Cumhuriyeti Başkonsolosu Bay Tae Dong Jeon'u kabul etti. Ziyarette basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Vali Harput, Yavuzselim Mahallesi'ndeki olayları değerlendirdi. Bursa'nın huzurunu kimsenin bozamayacağının altını çizen Vali Harput, gözaltıların başladığını ve süreceğini dile getirdi.

"Bursa'nın gündemi kalkınmadır"

Vali Harput, şöyle devam etti: "Çok az sayıdaki insanın bilinçsiz, sorumsuz, duyarsız ve provokatör hareketleriyle Bursa'nın huzurunu bozamayacağını açıkça ifade ettim. Buna müsaade ve müsamaha edilmeyeceğini söyledim. Edenleri de gözaltına alma faaliyetleri başladı. Bu süreç ve tedbirler devam ediyor. Vatandaş arasında bir problem yok. Bunu herkes biliyor. Vatandaşın bir araya gelerek gerek benim yanımda, gerek mahallelerde karşılıklı olarak bu tür kışkırtmalarda bulunmama adına güzel bir dayanışma sergilediğini görüyoruz. Bu durum beni mutlu ediyor. Bursa'nın toplu olarak gösterdiği sağduyu, duyarlılık ve yanlışa karşı gösterdiği tepki bizim üzerinde durduğumuz önemli yaklaşımdır. Bu yaklaşım dolayısıyla bütün Bursalılara çok teşekkür ediyorum."

Bursa'nın gündeminin kalkınma, ilerleme ve büyüme olduğunu vurgulayan Harput, "İşte Kore başkonsolosumuz İstanbul dışında ilk ziyaretini ilimize yaptı. Kore ile olan serbest ticaret anlaşmasının devreye girmesiyle Bursamız da fırsatlardan yararlanacaktır. Şehrin kalkınması için gayret gösteriyoruz." diye
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.