SON DAKİKA
Hava Durumu

Yavuz Bingöl: Ölene kadar Erdoğan'ın arkasındayım

''Erdoğan'ı sevmek suç mu? Ben kendisinin duruşunu seviyorum. Erdoğan, herkesin saldırdığı bir dönemde bize sahip çıktı''

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yavuz Bingöl: Ölene kadar Erdoğan'ın arkasındayım

Sanatçı Yavuz Bingöl, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a karşı duyduğu sevginin ve yakınlığının bazılarının ağrına gittiğini savundu. Bingöl, ölene kadar Erdoğan'ın arkasında olacağını ifade ederek, "Erdoğan'ı sevmek suç mu? Ben kendisinin duruşunu seviyorum. Erdoğan, herkesin saldırdığı bir dönemde bize sahip çıktı" dedi.

Sabah gazetesinin magazin eki Günaydın'a konuşan Bingöl'ün sözleri şöyle:

"Sayın Erdoğan ile ilk kez yan yana gelmiyorum ki ben. Başbakan olduğu yıllarda da, sanatçıların düşüncelerini dikkate alan ve onlara itibar eden bir lider olan Cumhurbaşkanımızla, sürekli yan yana gelmişimdir. Bir ülkenin sanatçısı; siyasetçisi ile de oturur kalkar, vatandaş ile de sohbet eder. Ben otobüsle seyahat eden, gemiyle karşıya geçen, halkın içinde olan biriyim. Bazılarının içlerindeki Erdoğan düşmanlığını doğru bulmuyorum.

Erdoğan, siyaset döneminde oyunu sürekli artıran, halkın seçtiği bir lider. Doğal olarak dostu da, düşmanı da, çekemeyeni de olacaktır. Benim kendisine çok büyük saygım ve sevgim var. Kendisi çok büyük bir dünya lideri. Ben onu seviyorum, siyasetini seviyorum."

"Erdoğan'la olan yakınlığım bazılarının ağrına gitti. Erdoğan'ı sevmek suç mu? Ben kendisinin duruşunu seviyorum. Erdoğan, herkesin saldırdığı bir dönemde bize sahip çıktı" diyerek kendisine vefa borcu olduğunu, ölene kadar da Erdoğan'ın arkasında olacağını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.