SON DAKİKA
Hava Durumu

3 yıldır aranan cinayet zanlısı Bursa'da yakalandı

Samsun'un Kavak ilçesinde akrabası olan yaşlı kadını bir miktar parasını gasp ettikten sonra yakarak öldürdüğü iddiasıyla Bursa'da gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2020 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2020 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
3 yıldır aranan cinayet zanlısı Bursa'da yakalandı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çekirge Polis Merkezi Amirliği ekipleri, dün gece saatlerinde yaya bir kişiyi şüphe üzerine durdurdu.

Bu kişiden kimlik çıkmaması üzerine parmak izini alan ekipler, Fikret C'nin, 2017 yılında Şaver Cindi'nin (79) yakılarak öldürülmesi olayıyla ilgili arandığını belirledi.

Bunun üzerine gözaltına alınan zanlı, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cindi, Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesince Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi ile ifadesi alınarak tutuklandı.

Olay nasıl olmuştu?

İlçeye bağlı Küçükçukur köyünde evine geldiği akrabası Şaver Cindi'den (79) bir miktar para alan Fikret C'nin, eve ve Cindi'nin üzerine benzin dökerek ateşe verdiği öne sürülmüştü.

Çevredekilerin yardımıyla evden çıkarılan ve 112 Acil Servis ekibi tarafından Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Cindi, burada yapılan müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Cindi,  burada 10 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.