SON DAKİKA
Hava Durumu

Yaşar Okuyan CHP'ye katıldı

Ülkücü kökenli eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan CHP'ye katıldı. Okuyan, "Sol-sağ ayırt etmeden artık bu oyunu bozmak zamanıdır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2019 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2019 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yaşar Okuyan CHP'ye katıldı

Siyasete MHP'de başlayan ve ANAP'ın kurucuları arasında yer alan Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı, deneyimli siyasetçi Yaşar Okuyan CHP'ye katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Grup Toplantısı'ndaki konuşması öncesi Yaşar Okuyan'a parti rozetini taktı.

Yaşar ​Okuyan, "40 yıl öncesinde kalmış sağ-sol çekişmelerini, o günün içerisindeki olayları istismar ederek, yeniden bir sağ sol olayı gibi belli merkezlerden iktidar ve onun tabi destekçisi durumundaki bir kişinin gayretleriyle 40 sene öncesindeki olayları kaşıma durumundalar. Sol-sağ ayırt etmeden artık bu oyunu bozmak zamanıdır. Artık bu oyunu hep beraber bozmamız lazım. Onun için arkadaşlarımızla oturduk konuştuk. Atatürk'ün partisine geldik" diye konuştu.

24 Haziran Seçimleri öncesine kadar Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Yaşar Okuyan, 15 CHP milletvekilinin İYİ Parti'ye geçerek bu partinin seçime katılmasını engellemeye yönelik bir girişimin önünün kesilmesinin yarattığı görüş ayrılığı nedeniyle VP'den istifa etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.