SON DAKİKA
Hava Durumu

Volkan Konak'ın çıktığı bara silahlı saldırı

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, İstanbul Ataşehir'de sahne aldığı barda silahlı saldırıya uğradı. Konak saldırıyı yara almadan atlatırken, saldırgan korumalar tarafından vurularak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 01:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 01:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Volkan Konak'ın çıktığı bara silahlı saldırı

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, İstanbul Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde sahne aldığı eğlence mekanında sılahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre S.D. isimli bir kişi, "Sen vatan hainisin" diye bağırdıktan sonra ateş açtı. 

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre olayda Konak saldırıyı yara almadan atlatırken, saldırgan bar korumaları tarafından sağ bacağından vurularak yakalandı. Saldırganın silahından çıkan kurşunun tavana isabet ettiği belirlendi. 

Saldırgan, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Volkan Konak'tan açıklama

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, sahne aldığı eğlence mekanı önünde havaya ateş açılması olayıyla ilgili açıklama yaptı.

Olay, Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde Volkan Konak'ın sahne aldığı eğlence mekanında yaşandı. Volkan Konak, "Ben sahnedeydim haberim bile yok. Böyle bir hadise yaşanmış ama benimle ilgisi yok. Burada birisi havaya ateş açmış gitmiş bizimle alakası yok. Sahnede şarkı söylüyordum, 50. Yaş günümü kutluyoruz" diye konuştu.

Konak'ın saldırı öncesi yaptığı paylaşım

Sanatçı Volkan Konak saldırı öncesi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Konak, paylaşımında, "Hikmetyar, Fethullah, Fesli Kadir gibi çağdaşlık ve Atatürk düşmanı mahluklara kıymet verenler, siz de aynısınız. Ve benim için yok hükmündesiniz..." ifadelerini paylaşmıştı. Konak'ın, bu paylaşımıyla fes takan Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı hedef aldığı yorumları yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.