SON DAKİKA
Hava Durumu

'Vizörümdeki Giz Fırçamdaki İz' Sergisi

Bursalı ressam ve fotoğraf sanatçısı Nurcan Yahşi'nin "Vizörümdeki Giz, Fırçamdaki İz" adıyla hazırladığı Retrospektif Resim ve Fotoğraf Sergisi Ördekli Kültür Merkezi'nde izlenime açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2018 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Vizörümdeki Giz Fırçamdaki İz' Sergisi

Bursalı ressam ve fotoğraf sanatçısı Nurcan Yahşi'nin "Vizörümdeki Giz, Fırçamdaki İz" adıyla hazırladığı Retrospektif Resim ve Fotoğraf Sergisi Ördekli Kültür Merkezi'nde yarın izlenime açılacak. Bugüne kadar çok sayıda karma sergiye katılmış olan sanatçının saat 15.00'da açılacak olan sergisi 23 Mart'a kadar izlenime açık olacak.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde doğan Nurcan Yahşi, ilk resim çalışmalarına ortaokul yıllarında başladı. Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik mezunu olan ve 1991 yılında kurulan Bursa Kadın Ressamlar Derneği'nin ilk üye ve yöneticilerinden olan Yahşi, 1989 yılından bu yana 150'den fazla karma sergiye katıldı ve kişisel sergiler açtı.

BUFSAD üyesi olan Nurcan Yahşi, resim çalışmalarında yağlı boya, pastel, akrilik, karakalem kullananıyor, tarz olarak natürmort, peyzaj portre ve gündelik yaşamı konu alıyor.

Çeşitli ödülleri bulunan Yahşi, evli iki kız çocuk annesi.

Nurcan Yahşi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.