SON DAKİKA
Hava Durumu

Van ve Hakkari'den şehit haberleri

Van'da bir güvenlik korucusu, uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit oldu. Hakkari'de ise gece bakımı yapılan tankın alev alması sonucu yaralanan piyade çavuş hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Van ve Hakkari'den şehit haberleri

Van'ın Gürpınar ilçesinde güvenlik korucusu olarak görev yapan Metin Ertaş (45), Edremit ilçesine bağlı Şabaniye Mahallesi'ndeki evine giderken kimliği belirsiz ve yüzü maskeli kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan 4 çocuk babası Ertaş, kaldırıldığı Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yeri ve çevresinde inceleme yapıldı. Van Emniyet Müdürlüğü saldırganların bulunması için özel ekip kurarak, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı.

Tank bakımı esnasında yaralanan Piyade Çavuş şehit oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Şehit Jandarma Er Ali Çelik Üs Bölgesinde bulunan M60T tipi tankın, gece 02.30'da yapılan bakımı esnasında ateş alması sonucu Piyade Çavuş Yusuf Yavuz yaralandı.

Niğde Kızılören köyü nüfusuna kayıtlı olan Piyade Çavuş Yusuf Yavuz, kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

1997/2 tertip askere giden şehidin bekar olduğu ve teskeresine 45 gün kaldığı öğrenildi. Şehidin cenazesi ikindi namazı sonrası Kızılören köyünde toprağa verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.