SON DAKİKA
Hava Durumu

Vali Küçük Bursa internet medyası ile buluştu

Bursa medyası ile buluşmalarına devam eden Vali İzzettin Küçük, yerel gazetelerin temsilcilerinden sonra yerel internet haber siteleri, radyo ve dergilerin temsilcileri ile biraraya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Vali Küçük Bursa internet medyası ile buluştu

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa medyası ile buluşmalarını yerel radyo, dergi ve internet haber sitelerinin temsilcileri ile sürdürdü.

Almira Otel'de dün akşam gerçekleşen buluşmada konuşan Vali Küçük, gelişmiş ülkelerde kentlerin yönetiminde ortak aklın devrede olduğunu belirterek, az gelişmiş ve gelişmemiş ülkelerde bu konuda bir organizasyon sorunu olduğunu söyledi.

Kendisinin ortak akla önem verdiğini ifade eden Küçük, Bursa medyası ile buluşmalarının da bunun bir parçası olduğunu kaydetti. Hedefinin Bursa'nın daha yaşanılır bir kent olması olduğunu ifade eden Küçük, sorunların çözümü için farklı görüş ve önerileri dinlemek gerektiğini dile getirdi.

Bir konuşmanın, tartışmanın samimi ve hakikati aramaya yönelik olmasının önemli olduğunu vurgulayan Vali İzzettin Küçük, Bursa medyasının ahlaklı, düzeyli ve halkın nabzını tutma konusunda oldukça başarılı olduğunu dile getirdi.

Bursa'da eğitim ve uyuşturucu ile mücadele konusuna değinen Vali Küçük, tekli eğitim oranının yüzde 70 olduğunu, yeni yapılacak okul ve dersliklerle beraber bu oranın gelecek yıl yüzde 90'a çıkacağını belirtti.

Bursa'da 4 bin dolayında uyuşturucu bağımlısı olduğunu kaydeden Küçük, uyuşturucu ile mücadelenin salt polisiye önlemlerle yürütülemeyeceğini bunun ailelerden başlayan bir mücadele süreci olduğuna dikkat çekti. Uyuşturucunun terörden daha tehlikeli olduğunu ifade eden Küçük, Bursa'da uyuşturucu ile mücadelede Türkiye'de bir ilke imza atarak 'insanlık köyleri' kurduklarını söyledi.

Vali İzzettin Küçük, görsel ve işitsel medya temsilcileri ile zaman zaman bir araya gelmeye devam edeceklerini bundan sonra Bursa medyasındaki muhabirlerle buluşma gerçekleştireceklerini belirtti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.