SON DAKİKA
Hava Durumu

'Unutma Beni' hayranlarına tüyolar

"Unutma Beni" dizisinin oyuncuları Didem Özkavukçu ve Osman Karakoç ile senaristlerinden Merve Ateşoğlu, Radyo ve Televizyon Topluluğu'nun konuğu olarak geldikleri Uludağ Üniversitesi'nde dizi film oyunculuğu konusunda soruları yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2011 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2011 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Unutma Beni' hayranlarına tüyolar

Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde yapılan söyleşide öğrencilerden büyük ilgi gören dizinin Ali karakterini canlandıran tiyatro kökenli Osman Karakoç, set oyunculuğunun oyunculuğu körelttiğini söyledi. Birçok tiyatro oyuncusunun sadece para kazanmak için dizilerde rol aldığını belirten Karakoç, "Sadece tiyatro yapmakla kazanabilseydim ben de dizilerde çalışmazdım" dedi.

Dizinin altı kişilik senaryo ekibinden Merve Ateşoğlu da, dizideki kötü karakterlerin ve gelişmelerin sinirleri bozduğunu, bundan sonra senaryonun değişip değişmeyeceğine ilişkin ipucu almak isteyen öğrencilere gülerek şu yanıtı verdi:

"Haklısınız moralleri bozuyor ama olaylar zinciri ne yazık ki böyle gelişiyor. Biraz da reytingler yönlendiriyor bizi. Ama bu konuda Didem'in bir önerisi var. Didem, diziden sonra tüm izleyicilerin moralini düzeltmek için ruh sağlığı uzmanları eşliğinde 15 dakika bir meditasyon yapılmasını önerdi. Yapılır mı yapılmaz mı bilemem ama fena olmaz."

Haftada beş gün yayınlanan bir diziyi yetiştirmenin zorluklarını da anlatan senarist Merve Ateşoğlu, "Tıkandığınız oluyor mu?" sorusuna da, "Birimiz tıkanırsa öbürü bir şey buluyor. Altı kişinin birden tıkanması demek orada büyük sorun var demektir. Size bir tüyo vereyim. Tıkanırsak, hiç yan yana gelmemiş insanları bir araya getiriyoruz ve genellikle işe yarıyor, bizi kurtarıyor" diye yanıtladı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.