SON DAKİKA
Hava Durumu

Umut Meraş'tan Bursaspor'a veda mesajı

Fransa İkinci Futbol Ligi (Ligue 2) ekiplerinden Le Havre'ye transfer olan milli futbolcu Umut Meraş, veda mesajı yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2019 23:38
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2019 23:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Umut Meraş'tan Bursaspor'a veda mesajı

Umut Meraş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kariyeri boyuncu çalışmaktan hiç vazgeçmediğini belirtti.

Transferinde eski kulübü Bursaspor'un büyük payının olduğuna değinen Umut, "Transfer dönemi boyunca gerek ülkemiz kulüplerinin gerekse de yabancı kulüplerin benimle ilgilenmeleri, doğru yolda olduğumu göstererek beni oldukça onore etti. Ben de hedefim doğrultusunda bir tercih yaptım. Yıllar önce Sarıyer Futbol Sahası'nda başlayan futbol macerama bugünden itibaren farklı bir ülkede yeni bir sayfa açıyorum. Bu sayfayı açmamda şüphesiz en büyük paylardan biri Bursaspor Kulübüne aittir." ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un küme düşmesi sebebiyle yeşil-beyazlı camiadan özür dileyen Umut, şunları kaydetti:

"Bu durumdan dolayı tüm taraftarlarımızdan ve kıymetli Bursaspor camiasından kendi adıma özür diliyorum. Sahaya çıktığım ilk maçtan, A Milli Takım formasını sırtıma geçirdiğim süreye kadar benden emeğini ve desteğini esirgemeyen, beni tüm samimiyetiyle benimseyen ve her koşulda beni sevip destekleyen başta büyük Bursaspor taraftarı olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Bursa şehri ve Bursaspor taraftarları benim için her zaman ayrı bir yere sahip olacaktır. Ülkemizi Avrupa'da temsil edip şanlı bayrağımızı dalgalandıracağım için oldukça mutlu ve gururluyum."

Le Havre, Umut Meraş'ı transfer etti

Fransa İkinci Futbol Ligi (Ligue 2) ekibi Le Havre, Bursaspor'un futbolcusu Umut Meraş'ı kadrosuna kattı.

Fransız kulübünün Twitter hesabından yapılan açıklamada, 23 yaşındaki milli futbolcu ile 4 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi.

Açıklamada, transferin detaylarına yer verilmezken, Umut Meraş'ın fotoğraflarından oluşan videoya Türkçe olarak "Hoş Geldin Umut" yazıldı.

Mestan: Görüşmelerimiz sürüyor

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, Umut Meraş'ın transferiyle ilgili Fransız ekibiyle görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Henüz kesin anlaşma sağlanmadan açıklama yapmanın doğru olmadığını belirten Mestan, "Transfer görüşmelerimiz neticelendikten sonra detayları kamuoyu ile paylaşacağız. Görüşmelerimiz sürüyor." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.