SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ'daki ölümlü kavganın nedeni tuvalet ücreti

1. Oteller bölgesinde Bursa Kayak Öğretmenleri Derneği üyeleri ile bir otelin özel güvenlik görevlileri arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi ölmüş, 3 kişi yaralanmıştı. Kavganın 2 liralık tuvalet ücretinin ödenmemesi nedeniyle çıktığı öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2019 21:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2019 21:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Uludağ'daki ölümlü kavganın nedeni tuvalet ücreti

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da akşam saatlerinde Bursa Kayak Öğretmenleri Derneği Başkanı ile bir otelin özel güvenlik görevlileri arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine dernek üyesi Y.K.Ü, E.Ç. ve R.Ö. ile otel çalışanı A.Ö, güvenlik görevlileri S.Ç. ve R.B. birbirlerini karşılıklı darbetmişti. Kavgaya müdahale eden Bursa Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilk etapta 3 kişiyi gözaltına almıştı.  

Olayın ardından toplanan 40'a yakın dernek üyesi, gece saatlerinde kavgaya karışanların konakladığı otele gelmiş, yaşanan kargaşa sırasında özel güvenlik görevlilerinden M.S, tabancayla rastgele ateş açmıştı. 

Vücutlarına mermi isabet eden H.S. ve kayak öğretmeni Yusuf Köse (19) yaralanmıştı. Yaralılardan Köse, 112 Acil Servis ekiplerince ambulansla hastaneye götürülürken yolda yaşamını yitirmişti.

Olay nedeniyle bölgeye İl Jandarma Komutanlığına bağlı, aralarında Jandarma Özel Harekat ve asayiş timlerinin de bulunduğu 237 personel gönderildi. Şüphelilerin üst aramasında 3 tabanca ve bir av tüfeği ele geçirildi. İki kavgayla ilgili gözaltına alınan 18 şüphelinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

Bursa Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Uludağ'daki önlemleri sürüyor.

Kavganın nedeni ödenmeyen tuvalet ücreti

Bu arada kavganın çıkış sebebinin 2 liralık tuvalet ücreti olduğu öne sürüldü.

Tuvaleti kullanan kayakçıların 2 liralık tuvalet ücreti ödememesi üzerine güvenlik görevlileriyle arasında tartışma çıktığı ve olayların bunun üzerine geliştiği iddia edildi.

Öte yandan olayda hayatını kaybeden Yusuf Köse'nin cenazesi, yapılan otopsinin ardından memleketi Antalya'nın Manavgat ilçesine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.