SON DAKİKA
Hava Durumu

Uluabat'ta 'Göl Kuşu' ile gezintiler başlıyor

Gölyazı'nın turizmden en iyi şekilde pay alması için proje üretmeye devam ettiklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir'in uzun süredir bitmek bilmeyen altyapı çalışmalarının Nilüfer Belediyesi'nin çalışmalarını gölgelediğini söyledi. Bozbey, Nilüfer Belediyesi'nin 'Göl Kuşu' teknesi ile yakında Uluabat Gölü'nde vatandaşların keyifli gezintiler yapacağını müjdeledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2017 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2017 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Uluabat'ta 'Göl Kuşu' ile gezintiler başlıyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Başkan Burada" projesi kapsamında makamını Gölyazı'ya taşıdı. Mahalle halkı ve esnafı ziyaret ederek çevrede incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Bozbey, yapımı devam eden projeleri de yerinde gördü.

Nilüfer Belediyesi'nin göl şartlarına özel olarak yaptırdığı gezinti teknesi  'Göl Kuşu' ile gölde gezinti de yapan Bozbey, Gölyazı için yeni bir projeyi daha hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını ifade ederek, "Gölyazı'ya gelen konuklarımız rahatlıkla ister Gölyazı halkının açık tekneleriyle, isterlerse de Nilüfer Belediyesi'nin kapalı 'Göl Kuşu' isimli teknesiyle gölün keyfini çıkarabilecekler. Yakında hizmete girecek olan 'Göl Kuşu' ile gölde güvenli tekne turları yapılacak. Nilüfer Belediyesi olarak yaklaşık 30 kişilik bir tekne yaptırdık. Bu tekne göl şartlarına uygun. Kapalı, her türlü güvenlik önlemi alındı. Çünkü biz bunu önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli seyahati ve orada bunun keyfini çıkarmaları bizim için çok önemli. Gölyazı'nın sadece iç turizm potansiyelini değil, dış turizm potansiyelini de artıracak projeler ortaya koyacağız. Yeter ki Gölyazılılar sahip çıksın ve korusun" dedi.

Gölyazı'yı geleceğe daha iyi bir şekilde hazırlamak için projeler üretmeye devam edeceklerini belirten Bozbey, sorunları da iyi bildiklerini söyledi. Gölyazı'nın en önemli sorunun altyapı olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, "Burada yapılan altyapı çalışmalarının bir an önce tamamlanması son derece önemli. Nilüfer Belediyesi olarak burada yapmış olduğumuz temizlik, sağlıklaştırma ve diğer hizmetlerimiz, altyapı çalışmalarından dolayı görünmüyor. Altyapı kurumlarından buradaki çalışmaları bir an önce tamamlamalarını rica ediyorum. Yoksa buranın turizm potansiyeli giderek düşecek. Bu, Gölyazılılar'a yapılmış en büyük kötülüktür" dedi.

BOZBEY'DEN HİJYEN UYARISI

Gölyazı'da verilen hizmette hijyene çok önem verdiklerini söyleyen Bozbey, "Gölyazı'daki esnafımızın gelen misafirlere iyi davranmaları, hijyen kuralları çerçevesinde hizmet vermeleri son derece önemli. Gelen misafirlerin buradan gülümseyerek ayrılmaları gerek. Gölyazı, dünyanın en güzel yerlerinden bir tanesi. Yeter ki buraya sahip çıkalım. Sahip çıkarsak eğer, Gölyazılılar da buradan uzun yıllar gelir elde eder. Aksi taktirde Gölyazı'yı kaybederiz" şeklinde konuştu. 

Başkan Mustafa Bozbey gün boyu makamında vatandaşlarla bir araya gelerek hem sorunları dinledi hem de önerilerini. Vatandaşların bol bol sohbet etme imkanı bulduğu Bozbey, Gölyazı'ya fotoğraf çektirmek için gelen Serkan Aslan-Canan Avcı isimli gelin ve damata da mutluluklar dileyerek hediye verdi. Başkan Bozbey, Gölyazı Kültür Elçisi olan Sükeyna Pullu adlı öğrenciye de Turizm Haftası etkinliklerinde söz verdiği tableti de armağan etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.