SON DAKİKA
Hava Durumu

Uğur Mumcu Bursa'da anılacak

24 Ocak 1993 yılında, Ankara'da uğradığı bombalı saldırı sonucu yaşamını yitiren gazeteci- yazar Uğur Mumcu, katledilişinin 26. yılında Bursa'da anılacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Uğur Mumcu Bursa'da anılacak

24 Ocak 1993 yılında, Ankara'da uğradığı bombalı saldırı sonucu yaşamını yitiren gazeteci- yazar Uğur Mumcu'nun katledilişinin üzerinden tam 26 yıl geçti. 

Çağdaş Gazeteciler Derneği'nden yapılan açıklamada, "Özgür ve demokratik bir ülke uğruna can veren Uğur Mumcu ve katledilen onlarca aydınımız için 24 Ocak 2019 Perşembe günü saat 12.00'de Setbaşı Mahfel önünde toplanıyor, Heykel Atatürk Anıtı'na yürüyoruz." denildi. 

Mudanya'da da anılacak

Tam bağımsız Türkiye umuduyla yazan, yazdıkça devleşen, devleştikçe yurdun dört bir yanına aydınlık yarınların tohumlarını saçan gazeteci- yazar Uğur Mumcu ve katledilen onlarca aydın, Adalet ve Demokrasi Haftası'nda Mudanya'da anılacak.

Mudanya Belediyesi, Adalet ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında 24 Ocak 1993'te uğradığı suikast sonucu yaşamını yitiren Gazeteci- Yazar Uğur Mumcu başta olmak üzere katledilen tüm aydınların anısına "Türkiye'de Yeni Rejim Yeni Medya" konulu söyleşiye ev sahipliği yapacak.

Gazeteci-Yazar Fatih Yaşlı ve Mustafa Hoş, "Türkiye'de Yeni Rejim Yeni Medya" konulu söyleşi ile Mudanyalılarla buluşacak. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 24 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan söyleşiye tüm Mudanyalıları davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.