SON DAKİKA
Hava Durumu

Tuttuğu takımın forması tabutuna örtüldü

Çorlu'daki tren kazasında hayatını kaybeden Hakan Sel (41) ile oğlu Oğuz Arda'nın (9) cenazesi Uzunköprü ilçesinde toprağa verildi. Oğuz Arda'nın tabutunun üzerine bir gün futbolcusu olma hayalini kurduğu Barcelona'nın forması ve oyuncağı konuldu. Baba Hakan Sel'in tabutu ise Galatasaray bayrağıyla örtüldü.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2018 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2018 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Tuttuğu takımın forması tabutuna örtüldü

Çorlu'daki tren kazasında hayatını kaybeden Hakan Sel (41) ile oğlu Oğuz Arda'nın (9) cenazesi Uzunköprü ilçesinde toprağa verildi.

Uzunköprü'de yakınlarını ziyaret ettikten sonra bindikleri ve sosyal medyada birlikte son fotoğraflarını paylaştıkları trende son nefeslerini veren baba oğlun cenazeleri Muradiye Camisine getirildi.

Küçük Oğuz Arda'nın tabutunun üzerine bir gün futbolcusu olma hayalini kurduğu Barcelona'nın forması ve oyuncağı konuldu. Baba Hakan Sel'in tabutu ise Galatasaray bayrağıyla örtüldü.

Arda'nın annesi Mısra da tören boyunca oğlunun tabutuna "Canım annem" diyerek sarıldı ve gözyaşı döktü.

Taziyeleri kabul eden Hakan Sel'in babası, Oğuz Arda Sel'in dedesi Necmettin Sel, çok üzüldüğünü belirterek, "Şimdi ben ne yapayım? Bu ateş sönmez, ben ne yapayım." dedi.

Cenazeler, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, aile yakınlarının yanı sıra, Edirne Valisi Günay Özdemir, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ve Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen de katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.