SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkyılmaz'dan Aktaş'a Mudanya'da altyapı eleştirisi

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Güzelyalı ve Mudanya sahillerinin dışında kalan kıyılarda zabıta, temizlik, cankurtaran ve çevre düzenleme hizmeti yetkisini aldığı bir kararla Mudanya Belediyesi'ne devreden Büyükşehir Belediyesi, altyapı sorununa gözünü kapattığını savundu. Türkyılmaz, "Alinur Aktaş, altyapı sorununu da çözemeyeceğini anlayıp bu sorumluluğu da ilçe belediyelerine yüklerse hiç şaşırmayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Türkyılmaz'dan Aktaş'a Mudanya'da altyapı eleştirisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırlarının genişlemesiyle, merkeze bağlanan ilçelerin en önemli sorunu altyapı eksikliğiyken, Altıntaş, Tirilye, Kumyaka, Esence, Söğütpınar, Eğerce ve Mesudiye'de altyapı sorunu büyüyor.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Güzelyalı ve Mudanya sahillerinin dışında kalan kıyılarda zabıta, temizlik, cankurtaran ve çevre düzenleme hizmeti yetkisini aldığı bir kararla Mudanya Belediyesi'ne devreden Büyükşehir Belediyesi, altyapı sorununa da gözünü kapattığını savundu. Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi'nin Mudanya'nın daha sağlıklı bir altyapıya kavuşması yönünde bir adım atmadığını belirtti.

Özellikle yaz aylarında nüfusu artan kıyı bölgelerinde altyapı eksikliğinden kaynaklı pek çok sorun yaşandığını dile getiren Türkyılmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'nın dört bir yanına hizmet götürdüğünü iddia etse de açıklamaları gerçeği yansıtmıyor. Büyükşehir'i Mudanya'da görmek neredeyse mucize haline gelmiş durumda. Sahillerde yaz boyunca temizlik yapamayacağını gören Büyükşehir, bu görevini hiçbir diyalog kurmadan ilçe belediyelerine yüklemiş, üstelik var olan bank, soyunma kabini gibi malzemeleri de söküp götürmüştür. Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, altyapı sorununu da çözemeyeceğini anlayıp bu sorumluluğunu da ilçe belediyelerine yüklerse hiç şaşırmayacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.