SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkoğlu: Bunun adı memur eliyle siyaset

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın tüm daire başkanları ile yöneticilerini, 5'er kişilik timlerle sahaya sürme kararı almasının, 'Belediyenin resmi maaşlı memurları eliyle ve üstelik de Büyükşehir'in olanaklarıyla siyaset yapmak' anlamına geldiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2021 21:16
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2021 21:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Türkoğlu: Bunun adı memur eliyle siyaset

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın tüm daire başkanları ile yöneticilerini, 5'er kişilik timlerle sahaya sürme kararı almasını eleştirdi. Türkoğlu, "Görünen o ki, Sayın Aktaş şimdi de AKP İl Teşkilatının görevini üstlenmiş. Yeni atanan İl Başkanı Sayın Davut Gürkan'ı yetersiz bulmuş olmalı ki, partisinin yapması gereken görevleri üstlenmeye yelteniyor. Üstelik bunu bir de 'sahada talepler toplanacak' diyerek 'hizmet kılıfına' uydurmaya çalışıyor. Bütün bunlar adeta can havliyle nafile hamlelerdir" dedi.

Aktaş'ın tüm daire başkanlarına kesin talimat vererek yöneticileri sahaya sürme kararı aldığını belirten Türkoğlu, "Daire başkanlarının liderliğinde 5'er kişiden oluşan 35 ayrı grup kurarak, mahalleleri gezip sorun tespiti yapacaklarmış. Hayırdır Sayın Başkan, hizmet aşkın mı yoksa siyaset sevdan mı kabardı, yoksa 'şimdiden seçime hazırlanın' talimatı falan mı aldın?" şeklinde konuştu.

"SAHAYA ÇIKIN TALİMATI VERDİ!"

'Yönetici Saha Ziyareti' adı verilen programla her yönetici gruba inceleme yapacakları mahallelerin listesinin verildiğini ifade eden Türkoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş'ın, Bursa'da günden güne hızla eriyen kamuoyu desteği nedeniyle çok zor günler yaşadığını biliyoruz. Vatandaş nezdindeki olumsuz algısını değiştirebilmek için geliştirmeye çalıştığı sözde hizmet projelerinin her birinin de elinde patlaması nedeniyle paniğe kapılan Aktaş'ın adeta can havliyle nafile bir hamleler yapmaya çalıştığını öğrendik."

Türkoğlu, Alinur Aktaş'ın tüm daire başkanlıklarına acil koduyla verdiği talimatı paylaştı: 

"Sayın Daire Başkanım, Yönetici Sağa Ziyareti Programına ilişkin grup üyelerinizi ve mahallelerinizi sizlerle paylaştık. Tüm gruplara ilçeler merkez, doğu, batı, kuzey ve güney olmak üzere eşit atandı. Mahallede gidilecek yerlerin ve zamanın belirlenmesi, grup üyeleri arasındaki görev dağılımı sizlerin takdirindedir. Programın uygulamasında aşağıdaki yönergeden ve formdan faydalanabilirsiniz. Ulakbel sistemi tüm daire başkanları ve müdürlere tanımlıdır.( beyaz masa.bursa.bel tr). Taleplerin buraya  girilmesi bekleniyor.
Sizlere bağlı başka gruplarda görev alacak şube müdürlerinize çalışmadan (Yönetici Saha Ziyaretleri Programından) bahsetmenizde yarar vardır. Minibüs için Makine İşletme Md.lüğü, kestane şekerleri için Protokol Şb.Md.lğü ile irtibat kurabilirsiniz. Özellikle kırsal mahallelerde ziyaret edilecek yeterli STK vb yok ise bu sayı yaşlı, hasta ziyaretleri vb ile doldurularak her mahallede en az 5 ziyaret yeri tamamlanabilir.
Alinur Aktaş"

"AKLI SIRA KESTANE ŞEKERİ DAĞITARAK GÖNÜL ALACAK!"

Grup liderlerine verilen talimatta dağıtılacak kestane şekerlerinin de Protokol Şube Müdürlüğü'nden alınmasının unutulmamasının da istendiğini belirten Selçuk Türkoğlu, "Anlaşılan o ki  Aktaş güvenini kaybettiğini gördüğü Bursalıların gönlünü kestane şekeri dağıtarak kazanabileceğini sanıyor. Doğrusu düştüğü çaresiz durum gerçekten çok üzücü. Allah yardımcısı olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.