SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonu Bursa'dan

Antalya'da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvasında Bursalı sporcu Serdar Şayık, Türkiye Şampiyonu oldu. Serdar Şayık'ın abisi Zafer Şayık kick boksta dünya şampiyonu olmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2020 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2020 10:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonu Bursa'dan

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından 11-19 Ocak 2020 tarihlerinde Antalya Porto Bello Konyaaltı Otel'de düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda 60 Kilo Erkek K1 Rules branşında 4 maç yaparak birinci gelen Bursalı Serdar Şayık, Türkiye Şampiyonu oldu.

Serdar Şayık Nisan ayında yapılacak karşılaşmayı da kazanırsa bu yıl Antalya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde edecek.

Kick Boksta dünya şampiyonu olan abisi Zafer Şayık gibi başarılı ve hedefleri olan bir sporcu olan Serdar Şayık, yaptığı açıklamada, "Abim Zafer gibi memleketimi en iyi şekilde temsil ediyorum. Bana inanan ve güvenenleri mahcup etmedim. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Nisan ayında bir maçım var hedefim onu kazanmak, kazanırsam Antalya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasına katılacağım. Burada ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Hedefim Avrupa şampiyonasında da madalya almak" dedi.

Ailesi Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Üçtaş köyünden Bursa'ya gelerek yerleşen Serdar Şayık'ın abisi Zafer Şayık da kick boks sporunda önemli başarılara imza atmış, dünya şampiyonu olmuştu. Baba İbrahim Şayık, çocuklarının başarıları ile gurur duyduklarını belirterek, oğlu Serdar'ı Avrupa Şampiyonu olarak görmek istediklerini söyledi.

Kick Boks Dünya Şampiyonu Zafer Şayık, 2018'de Çek Cumhuriyetinde yapılan Avrupa Muaythai Şampiyonasında ikincisi olmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.