SON DAKİKA
Hava Durumu

Turgay Erdem'den müzeler için 'özçekim'

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, müzelere ilgiyi artırmak amacıyla dünya genelinde sosyal medya üzerinde başlatılan "Müzede Selfie (özçekim) Günü" etkinliği kapsamında Misi Edebiyat Müzesi ve Mysia Fotoğraf Müzesi'nde kadın ve çocuklarla selfie yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2020 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2020 21:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Turgay Erdem'den müzeler için 'özçekim'

Müzelere ilgiyi artırmak, 7'den 77'ye tüm insanlarda müze bilincini geliştirmek amacıyla dünya genelinde sosyal medya üzerinde başlatılan "Müzede Selfie Günü" etkinliğine, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de katıldı. Misi Edebiyat Müzesi ve Mysia Fotoğraf Müzesi'ne giden Turgay Erdem, hem kadınlarla hem de çocuklarla selfie yaptı.

İlk olarak çocuklara Misi Edebiyat Müzesi'ni gezdirerek müzenin tanıtımını yapan Erdem, ardından çocuklarla selfie yaparak ânı ölümsüzleştirdi. Turgay Erdem, Mysia Fotoğraf Müzesi'nde de kadınlarla bir araya gelerek selfie çekti. Çektiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından "#MüzedeSelfieGünü'nde çocuklarla beraber Nilüfer Edebiyat Müzemizde tarihin izindeyiz. Sizi de bekleriz" mesajıyla paylaşan Erdem, tüm vatandaşları müzeleri ziyaret etmeye davet etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Nilüfer Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya önem veriyoruz. Alanında Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği bulunan müzeleri, sanat dünyasına kazandırdık. Her yıl 7'den 77'ye on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan müzelerimiz, aynı zamanda ev sahipliği yaptığı atölye, eğitim ve çeşitli etkinliklerle de sanat dünyasının önemli isimlerini, sanatseverlerle buluşturuyor. Amacımız, daha fazla insanı müzelere çekebilmek" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.