SON DAKİKA
Hava Durumu

Turgay Erdem'den ÇGD Bursa Şubesi'ne ziyaret

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem,  geçtiğimiz pazar günü yapılan seçimle Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Rabia Deniz ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Erdem, yeni yönetime başarı dileğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2019 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2019 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Turgay Erdem'den ÇGD Bursa Şubesi'ne ziyaret

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, basının halkın doğruları öğrenmesi anlamında çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi. Erdem, ÇGD Bursa Şubesi'nin geçen Pazar günü yapılan 16. genel kurulunda göreve gelen yönetim kuruluna, ''Hayırlı olsun'' ziyaretinde bulunarak, başarı diledi.

Basının demokratik rejimlerde 4. kuvvet olarak anıldığını hatırlatan Erdem, şöyle konuştu:

''Doğru, tarafsız haber yapan gazetecilere bugün, her zamankinden daha fazla ihtiyaç bulunuyor. Bu kapsamda ülke ya da kent yöneticilerinin de etik değerlere dikkat eden ve sadece tarafsız habercilik yapmayı amaç edinen basın mensupları tarafından eleştirilmesini, halkın doğru bilgilendirilmesi açısından yararlı görüyorum. Bunun tersi olarak gazeteciliği çıkarları doğrultusunda kullanmak isteyen, yalan yanlış haberlere imza atanların da zaman içinde yok olacağına inanıyorum. İşte bu noktada, ÇGD Bursa Şubesi gibi basın meslek örgütlerinin de önemi ortaya çıkıyor. ÇGD Bursa Şubesi yönetimi ve üyelerini, basın mesleğinin gerektirdiği etik ve ahlaki değerlere göre davranmaya özen gösterdikleri için kutluyorum.''

ÇGD Bursa Şubesi'nin projelerine destek vermekten mutluluk duyacağını vurgulayan Erdem, ''Tek derdi halkın doğru bilgilendirilmesi olan ve bu amaç doğrultusunda çalışan tüm basın emekçilerinin her zaman yanında olmalıyız. Ben de bu konuda üstüme düşen neyse yapmaya hazırım'' dedi.

ÇGD Bursa Şubesi Başkanı Rabia Deniz de Erdem'i dernek lokalinde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, belediye başkan adaylığı için başarı dileğinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.