SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜKDER'den emeklilere promosyon uyarısı

Bursa Tüketiciler Derneği (TÜKDER) Başkanı Sıtkı Yılmaz, emeklilere yönelik banka promosyonlarıyla ilgili uyarılarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2019 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2019 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
TÜKDER'den emeklilere promosyon uyarısı

Bursa Tüketiciler Derneği (TÜKDER) Başkanı Sıtkı Yılmaz, Ördekli Kültür Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Yılmaz, son günlerde birçok emeklinin kendilerine ulaşarak promosyonlarının ne zaman alınacağını sorduklarını söyledi.

Bankaların emekli promosyonlarını geciktirdiğini ve emekliler başvurmadıkça ödemediğini iddia eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Tüketicilerimiz hangi bankadan maaş alıyorlarsa ve 3 yıl önce hangi tarihte promosyonunu aldıysa yine o tarihte gidip bankalarından promosyonlarının hesaplarına yatıp yatmadığını denetlesinler. Eğer yatmadıysa bir an önce talepte bulunsunlar çünkü bankalar kendiliğinden emeklilerin maaşına promosyonlarını yatırmıyorlar. 'Ne kadar kullanırsak kar' düşüncesiyle o paraları kullanmaktadırlar. Bu nedenle emeklilerimiz, özellikle mayıs ayına denk gelmişse 3 yıl önce aldıkları promosyon, bu ay bu son gün itibarıyla hemen bankalarına gidip promosyonlarını istesinler."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.