SON DAKİKA
Hava Durumu

TSE Dış İnceleme elemanları alacak

Türk Standartları Enstitüsü(TSE) tarafından görevlendirilmek üzere, Dış İnceleme elemanları istihdam edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2013 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2013 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
TSE Dış İnceleme elemanları alacak

Konuyla ilgili açıklama yapan TSE Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, 44 Dış İnceleme elamanının, Eskişehir, Kütahya ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde görev yapacağını söyledi.

Elemanların gözetim faaliyetleri ile birlikte, üretilen ve sevk edilecek olan ürünlerin kalite kontrolünün yapılması, sevkiyatta olabilecek aksaklık halinde gerekli önlemlerin alınmasının sağlanmasına yönelik hizmetleri yürüteceklerini belirten Karaman, "Tam zamanlı ve üç vardiya olarak görevlendirilecek olan bu elemanlar ayrıca, ilgili işletmenin ulaşım, yemek ve konaklama hizmetlerinden de yararlanabilecekler" dedi.

Son başvuru tarihi 4 Mart

Maden Teknikerliği, Kimya Teknikerliği veya Üretimde Kalite Kontrolü Bölümü mezunu olan adaylar, başvurularını 4 Mart 2013 tarihine kadar, "www.tse.org.tr" adresinden ulaşacakları başvuru formlarıyla, "TSE İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı, Necatibey Caddesi No: 112 Bakanlıklar" adresine şahsen, posta yoluyla veya "ikdb@tse.org.tr" adresine elektronik postayla yapabilecekler.

Adaylar ayrıca, başvurularını 243 88 00 numaralı telefondan TSE Bursa İl Koordinatörlüğüne bildirecekler. TSE tarafından görüşmeye çağrılan adaylar arasından niteliği uygun görülenler, TSE Dış İnceleme Elemanı olarak görevlendirilmiş olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.